creoss

Zwembadteam van het jaar 2018

In de zwembranche krijg je meestal eer van je werk. Enthousiaste ouders, blije kinderen, fanatieke sporters, fitte ouderen. Toch wil Stichting Sportkompas graag eens extra stilstaan bij onze branche waar veel mensen werken met passie voor hun vak. Mensen die hun werk oprecht leuk vinden om te doen en dat ook uitstralen.

Het team van Rhienderoord heeft zich opgegeven in de categorie beste zwembadteam van Nederland. Het team van Rhienderoord onderscheidt zich in de regio door haar actieve en speelse wijze van het aanbieden van de zwemlessen. De betrokkenheid uit het team is groot richting kinderen en ouders. Als team staan wij voor kwaliteit en gezondheidswinst. Immers als kinderen activeren bij zwemles en dat met plezier doen is dat een investering van individuele gezondheidswinst.

Om in aanmerking komen voor deze titel hebben wij uw reacties middels een digitale enquête nodig http://nl.research.net/r/rhienderoord-kto2018

Gouden Zeepaardjes

Binnen elke categorie kun je kans maken op een award: een gouden Zeepaardje. Het enige visje met een nek is een opvallende verschijning onder water. Het kan rechtop zwemmen, zich net als een kameleon aanpassen aan zijn omgeving en zelfs licht geven in het donker. De zeepaardjes zijn daarmee op vele fronten uitblinkers. Hiermee staan zij synoniem voor datgene wat wij zoeken in de branche: je nek uit durven steken, onderscheidend zijn, een beetje eigenwijs en een uitblinker in jouw soort. Oftewel, accommodaties en professionals die in onze branche het verschil maken.

Het team van Rhienderoord heeft uw stem nodig om het gouden zeepaardje een eervolle plek te geven binnen de accommodatie.