creoss

Snorkelen

Sommige kinderen vinden zwemmen zo leuk dat ze na hun zwem-AB(C) hun diplomaverzameling willen uitbreiden met de diploma’s voor snorkelen.

Gewapend met duikbril, zwemvliezen en natuurlijk een snorkel gaan de kinderen aan de slag. In de wekelijkse les van 45 minuten wordt eerst gewerkt aan het ademhalen en het bewegen door het water heen met zwemvliezen aan je voeten.

De cursusperiode voor het snorkelen duurt 10 weken en voor die periode schaft u een leskaart aan van € 87,50. Alle materialen die nodig zijn om te gaan snorkelen zijn aanwezig in het zwembad. Het is ook mogelijk om een eigen snorkelset aan te schaffen, wat als groot voordeel heeft dat je zelf nog eens kan oefenen en dat niet iedere keer de bandjes versteld hoeven te worden.

In de snorkelset zit een duikbril en een snorkel van goede kwaliteit. Er zitten geen zwemvliezen bij omdat kindervoetjes nog wel eens hard willen groeien.

In februari 2018 wordt er gestart met een eerste groep snorkellaars op woensdagmiddag van 14:15 uur t/m 15:00 uur (bij voldoende animo). Voorwaarde om deel te nemen aan de snorkelles is dat de leerlingen in het bezit moeten zijn van hun zwemdiploma A en B, het liefst ook diploma C.

Geef je snel op via zwemles@rhienderoord.nl maximale groepsgrootte is 10 leerlingen.