creoss

Swimstars

Nieuw is Swimstars.

Swimstars is voor kinderen die een zwemster worden na wat intensievere oefening. Niet voor alle kinderen namelijk is bewegen en zwemmen altijd zo gemakkelijk en vanzelfsprekend. Sommige kinderen hebben meer oefening en begeleiding nodig. Vandaar dat we binnen Rhienderoord een samenwerkingsverband zijn aangegaan met kinderoefentherapeut Cesar Lia Weijts. Zij heeft 20 jaar ervaring met kinderen met motorische ontwikkelingsproblemen. In de afgelopen periode hebben we al gebruik gemaakt van de expertise van Lia, wat tot sneller diplomaresultaat en meer plezier heeft geleid bij de kinderen.

Swimstars is een speciaal trainingsmoment voor kinderen welke meer dan gemiddeld oefening nodig hebben om tot zwemmen te komen. Er wordt geoefend met de kinderen om de motorische voorwaarden te creëren om tot het aanleren van zwemmen te komen . Hierbij zal er een combinatie gemaakt worden van kinderoefentherapie in de sportruimte en in het water . In het water zal er geoefend worden onder begeleiding van een zweminstructeur van Rhienderoord en een kinderoefentherapeut, dus alles bij Rhienderoord Zwem & Sport Plezier onder 1 dak.

Mocht er interesse zijn om gebruik te maken van deze Swimstars dan zien we graag een reactie tegemoet. Meer informatie  en vragen over de Swimstars omtrent voorwaarden, deelname en tegemoetkoming in de kosten door de zorgverzekeringen zijn te verkrijgen bij Jacco Peelen zwemles@rhienderoord.nl of lia@oefentherapie-zutphen.nl . Wij informeren u graag.

Tot ziens met uw Swimstar.