creoss

Roadrunner A cursus

Rhienderoord Zwem & Sport Plezier biedt de mogelijkheid om in twee weken het diploma A te behalen. De Roadrunner A cursus wordt gegeven de eerste twee weken van de zomervakantie (regio midden, maandag 22 juli – 2 augustus).

De kinderen verblijven 4 uur per dag in het zwembad, waarin zwemmen, spelen, oefenen en pauzes elkaar regelmatig afwisselen, waardoor de concentratie en het plezier in het zwemmen blijft. Voorwaardes voor deelname aan de roadrunnercursus zijn dat de leerlingen minimaal 5 jaar zijn, plezier hebben in het water en watervrij zijn. Tevens moeten de leerlingen ontspannen en zelfstandig drijven op de buik en rug.

Tijdens de intake les voorafgaand aan de start van de roadrunnercursus zal beoordeeld worden of het kind kan deelnemen aan de roadrunnercursus. Bij aanvang van de cursus zal de groepgrootte circa 8 leerlingen per instructeur zijn.

De cursus gaat alleen door bij voldoende animo, voor vragen kunt u altijd bellen naar de receptie of een mail sturen naar zwemles@rhienderoord.nl

Vrijdagmiddag zijn collega’s Jacco en Sandra aanwezig om advies te geven en te voorzien van informatie.