creoss

Zwemlessen

Bij Rhienderoord leer je zwemmen!

Zwemlessen bij Rhienderoord betekent een basis leggen voor een toekomst van veilig en goed zwemmen met plezier. Wij bieden lessen aan voor kinderen vanaf 4 jaar en voor volwassenen. Wij vinden het ontzettend belangrijk om het plezier in zwemmen over te brengen, waarbij veiligheid natuurlijk voorop staat.

Onze lessen zijn afgestemd op het kind of de persoon zelf. Daarom bieden we diverse soorten zwemlessen aan, van regulier tot privéles. Ook versnelde zwemles behoort tot de mogelijkheden. Kijk in het menu links bij het diploma van je keuze welke mogelijkheden we bieden of neem voor informatie gerust even contact met ons op! We helpen graag mee om de juiste keuze te maken!

De basis van onze zwemlessen is het Zwem ABC, het nationaal erkende zwemdiploma van NPZ -NRZ.

Rhienderoord Zwem & Sport Plezier voldoet aan hogere kwaliteitsstandaard voor het Zwem ABC, door de behaalde licentie in december 2017.

Waarom je kiest voor zwemlessen bij Rhienderoord?

  • Nationaal Zwemdiploma ABC, licentie 2018!
  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Plezier
  • Korte wachtlijsten
  • Ruim zwemlesaanbod
  • Gratis oefenen na inschrijving

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u direct contact met ons zoeken op zwemles@rhienderoord.nl of loop even bij ons binnen!

De vorderingen van de leerlingen zijn te volgen via het online leerlingvolgsysteem. Klik hier om de vorderingen van uw kind te bekijken op het leerlingvolgsysteem.

Klik hier om de algemene voorwaarden van de zwemlessen te lezen.

Meer informatie voor uw als ouder is te vinden op http://www.allesoverzwemles.nl/licentie

Bent u benieuwd wanneer de kijklessen, het proefzwemmen diploma A of het afzwemmen staan gepland, klik hier voor het schema.

 

 

      logo-swim2play-klein

Contact opnemen     Inloggen leerlingvolgsysteem