creoss

Vacatures

Functie facilitair medewerker parttime

Stichting Rhienderoord Zwem & Sport Plezier is een sportaccommodatie bestaande uit zwembad, sportzaal, beachcourt en met een eigen horecagelegenheid. Wij vinden dat een ieder de kans moet hebben om met plezier te kunnen sporten en bewegen. Hiervoor werken wij samen met organisaties en verenigingen op het gebied van sport en gezondheid. Wij zoeken een parttime facilitair medewerker m/v die zich thuis voelt in deze dynamische stichting.

Als facilitair medewerker m/v ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van onze sportaccommodatie.

Het team bestaat uit 22 medewerkers en 7 vrijwilligers, waarvan jij er 1 kan zijn!

Werk jij graag voor en met anderen? Kun jij zelfstandig je taken uitvoeren en beschik jij over geen 8-17 uur mentaliteit? Reageer dan voor 26 september 2017 op deze vacature door te mailen naar lucia@rhienderoord.nl t.a.v. Mw. L. Derickx.

 

Functie allround zwemonderwijzer / allround medewerker 16-20 uur m/v

Stichting Rhienderoord Zwem & Sport Plezier is een sportaccommodatie bestaande uit zwembad, sportzaal, beachcourt en met een eigen horecagelegenheid. Wij vinden dat een ieder de kans moet hebben om met plezier te kunnen sporten en bewegen. Hiervoor werken wij samen met organisaties en verenigingen op het gebied van sport en gezondheid. Wij zoeken per direct een parttime allround zwemonderwijzer / medewerker m/v die zich thuis voelt in deze dynamische stichting.

Als allround zwemonderwijzer / medewerker m/v ben je o.a. verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen en aquasporten, het houden van toezicht, uitvoeren van activiteiten, schoonhouden van onze sportaccommodatie en horeca- en receptiewerkzaamheden.

Het team bestaat uit 22 medewerkers en 7 vrijwilligers waarvan jij er 1 kan zijn!

Zelfs als je niet in het bezit bent van de juiste diploma’s, maar wel bereid bent om deze te behalen!

Want wij zoeken iemand die het beste uit zichzelf wil halen en past in ons team.

Ben jij degene die wij zoeken? Werk jij graag voor en met anderen?

Ben jij representatief, klantgericht en beschik jij over geen 8-17 uur mentaliteit?

Is werken op zaterdag / in het weekend geen probleem? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature door te mailen naar jacco@rhienderoord.nl t.a.v. Dhr. J. Peelen.