creoss

Vacatures

 

STICHTINGSBESTUUR ‘SPORTKOEPEL IN OPRICHTING’ IS OP ZOEK NAAR EEN

 NOTULIST EN/OF SECRETARIS

BESTUURSLEDEN DIVERSE FUNCTIES

 

Het stimuleren van sport, bewegen en gezondheid in de gemeente Brummen en daarmee de leefbaarheid vergroten is de missie van de ‘sportkoepel in oprichting’. Dit willen wij doen door actieve samenwerking met verschillende verenigingen en organisaties.

Wij beheren en exploiteren in onze gemeente 2 binnensportaccommodaties;

Rhienderoord Zwem & Sport Plezier in Brummen (een sportaccommodatie bestaande uit zwembad, sportzaal, beachcourt en eigen horecagelegenheid)

De Bhoele in Eerbeek (sporthal)

 

Het gaat om een vrijwilligersfunctie waarbij de notulist / secretaris verantwoordelijk is voor het voorbereiden, deelnemen en notuleren van de maandelijkse bestuursvergadering.

Daarnaast voer je de bedrijfscorrespondentie en denk je mee over het te voeren beleid. Je maakt deel uit van het algemeen bestuur.

Geeft mede sturing aan het totale beleid van de stichting conform de statuten en reglementen in het algemeen en specifiek binnen de functie.

Wij zoeken bestuurders die affiniteit hebben met de aandachtsgebieden zorg & welzijn, onderwijs, duurzaamheid & techniek, fondsenwerving, PR & communicatie, financiën, etc..  

 

Spreekt jou deze functie aan?

Neem dan contact op met dhr. Wessel van Soest 06 – 50 25 54 35 / wvansoest0@gmail.com of

dhr. Willem Elshof 06 – 21 12 65 23 / w.k.elshof1953@kpnmail.nl.

 

 

Technische Medewerker Sportaccommodaties

 

Functie

Als medewerker technische dienst ben je mede verantwoordelijk voor het preventief onderhouden van gebouwen, installaties en terreinen en verricht en controleer je de bedrijfsprocessen ten aanzien van waterkwaliteit, klimaat en energie. Ook verricht je reparaties en zorg je voor de storingsopheffingen. De werkzaamheden verricht je conform de geldende richtlijnen op het gebied van veiligheid, wettelijke voorschriften, hygiëne en kwaliteit.

 

Jij bent

 • Representatief, proactief en flexibel.
 • Minimaal in het bezit van een MBO-opleiding.
 • Bij voorkeur richting elektrotechniek, installatietechniek of mechatronica.
 • Bekend met zwembadinstallaties.
 • Als je vakgerichte cursussen hebt behaald op het gebied van NEN3140/NEN1010, waterbehandeling en onderhoud is dit een pré.
 • Goed in het bewaken van de continuïteit van installaties en managen van energie
 • In het bezit van de certificaten VCA, BHV (incl. EHBO) of bereid dit te behalen.

Wij bieden

 • Een gevarieerde baan in een sportieve, dynamische omgeving.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Zwembaden.
 • Ruimte voor zelfontplooiing en initiatief.
 • Voldoende opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Mail je sollicitatiebrief met CV naar V. Tromp, info@rhienderoord.nl. Voor informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met V. Tromp via telefoonnummer 0575-561544.