creoss

Vacatures

 

STICHTINGSBESTUUR ‘SPORTKOEPEL IN OPRICHTING’ IS OP ZOEK NAAR EEN

 NOTULIST EN/OF SECRETARIS

BESTUURSLEDEN DIVERSE FUNCTIES

 

Het stimuleren van sport, bewegen en gezondheid in de gemeente Brummen en daarmee de leefbaarheid vergroten is de missie van de ‘sportkoepel in oprichting’. Dit willen wij doen door actieve samenwerking met verschillende verenigingen en organisaties.

Wij beheren en exploiteren in onze gemeente 2 binnensportaccommodaties;

Rhienderoord Zwem & Sport Plezier in Brummen (een sportaccommodatie bestaande uit zwembad, sportzaal, beachcourt en eigen horecagelegenheid)

De Bhoele in Eerbeek (sporthal)

 

Het gaat om een vrijwilligersfunctie waarbij de notulist / secretaris verantwoordelijk is voor het voorbereiden, deelnemen en notuleren van de maandelijkse bestuursvergadering.

Daarnaast voer je de bedrijfscorrespondentie en denk je mee over het te voeren beleid. Je maakt deel uit van het algemeen bestuur.

Geeft mede sturing aan het totale beleid van de stichting conform de statuten en reglementen in het algemeen en specifiek binnen de functie.

Wij zoeken bestuurders die affiniteit hebben met de aandachtsgebieden zorg & welzijn, onderwijs, duurzaamheid & techniek, fondsenwerving, PR & communicatie, financiën, etc..  

 

Spreekt jou deze functie aan?

Neem dan contact op met dhr. Wessel van Soest 06 – 50 25 54 35 / wvansoest0@gmail.com of

dhr. Willem Elshof 06 – 21 12 65 23 / w.k.elshof1953@kpnmail.nl