creoss

Minimabeleid Brummen 2019

Minima beleid gemeente Brummen 2019

Persoonlijk budget……inwoners vanaf 18 jaar

De gemeente Brummen daagt u graag uit om juist wel actief mee te doen in onze samenleving. Bijvoorbeeld door te sporten, één van de sportaanbieders is Rhienderoord Zwem & Sport Plezier. Rhienderoord Zwem & Sport Plezier heeft een speciaal aanbod voor mensen die graag samen met anderen in beweging willen komen: een zwempas! Hiermee kunt u een jaar lang baantjes komen zwemmen of één keer per week meedoen met  één van de aquasportactiviteiten. Normaal kost zo’n zwempas € 300,-.

Wilt u zwemmen, sporten en bewegen bij Rhienderoord? Dan krijgt u geen geld maar een beschikking voor een zwempas. Met deze beschikking meldt u zich bij Rhienderoord. Voor meer informatie over de zwempas kunt u bellen met Rhienderoord: (0575) 56 15 44 of mailen naar: zwemles@rhienderoord.nl.  Op de website www.rhienderoord.nl vindt u een korte uitleg over alle aquasportactiviteiten.

Zwemdiploma A voor kinderen tot  18 jaar: een veilig idee

Leren zwemmen is heel belangrijk. Zeker in ons waterrijke land is het wel zo veilig als uw kind kan zwemmen. Bovendien is bewegen in het water gezond. De gemeente Brummen helpt u graag. Niet met een financiële bijdrage, maar met een zwemlespas. Hiermee kan uw kind een zwemdiploma A halen bij Rhienderoord Zwem & Sport Plezier.

Uw kind moet dan natuurlijk wel meedoen met de zwemlessen. In het algemeen kan dit vanaf 4 jaar.  Als uw kind op zwemles zit (of op de wachtlijst staat hiervoor) mag het daarnaast gratis komen zwemmen met een betalende ouder.

Nieuw in 2019

De gemeente vergoedt ook de zwemlessen voor diploma B.

Voor meer informatie over de zwemlessen of activiteiten voor jongere kinderen kunt u bellen met Rhienderoord: (0575) 56 15 44 of mailen naar zwemles@rhienderoord.nl .

Bij Rhienderoord Zwem & Sport Plezier kiest u voor garantie en voor plezier bij de zwemles. Het diploma A van het zwem ABC is een goede stap richting zwemveiligheid en zelfredzaamheid.

Vanaf eind januari zijn de informatie en de juiste aanvraagformulieren voor 2019 bij de gemeente Brummen te verkrijgen.