creoss

Reductie zwemmen

Het zwembad van Rhienderoord beschikt over een peuterbad, 25 meterbad waarvan een deel met beweegbare bodem, whirlpool, sauna en turksstoombad. De temperatuur van het diepe 25 meterbad is 29,7 °C en van het peuterbad en de whirlpool 34 °C.

Banenzwemmen

7 dagen in de week is het mogelijk om te komen banenzwemmen. Voor de vroege vogels is er de gelegenheid om op dinsdag- en donderdagochtend vanaf 7.00 uur te zwemmen. Maar ook na werktijd op maandag-, dinsdag en donderdagavond kan er banen gezwommen worden. Voor, na of tussen het banenzwemmen door kunt u gratis gebruik maken van sauna, turksstoombad en whirlpool. De sauna is alleen toegankelijk met handdoek en in badkleding. Het kan voorkomen dat het bad op sommige tijden wordt gedeeld met aquasportactiviteiten. Dit staat vermeld in het overzicht van openingstijden verderop in deze krant.

Familiezwemmen

Iedere zondagochtend van 10.00 – 13.00 uur is er familiezwemmen. De beweegbare bodem is aangepast op de lengte van jonge kinderen! Met gezellige muziek en diverse speelmaterialen is het een ideaal moment om met je gezin actief te vertoeven.

Tijdens het zwemmen is het mogelijk om aan de natte bar een ijsje, tosti, koffie of andere versnaperingen te bestellen. Voor of na het zwemmen kunt u terecht in onze horeca of terras, terwijl de kinderen volop kunnen genieten in de speeltuin.

Mannen- & Vrouwenavond

Op maandagavond van 21.45 – 23.00 uur is het zwembad alleen toegankelijk voor heren. Voor dames is deze avond om dinsdag van 21.45 – 23.00 uur. Naast het banenzwemmen is het mogelijk om gratis deel te nemen aan swimfit en aquasportactiviteiten. Tevens zijn de sauna, turksstoombad en whirlpool geopend. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een zwemdiploma dan is er die avond ook de mogelijkheid tot deelname aan de volwassen zwemles.

Woensdagmiddag = Aquakidsmiddag  nu voor maar € 2,50  

Iedere woensdagmiddag worden er voor de kids tal van activiteiten georganiseerd in en om het water. De activiteiten vinden plaats onder begeleiding van een zwemonderwijzer. Het kost niets extra’s en de deelname is geheel vrijblijvend.

Kom jij ook woensdagmiddag tussen 13.30 uur  – 15.30 uur zwemmen ???

Reductiezwemmen

Op woensdagmiddag van 13.30 – 15.30 uur en op zondagmiddag van  13.00 – 15.00 uur geldt er een aangepast tarief tijdens het vrijzwemmen. Ongeacht de leeftijd kan er gezwommen worden voor maar € 2,50 per persoon. Tijdens deze middagen zijn sauna, turksstoombad en whirlpool geopend.