creoss

Over Rhienderoord

Bij Rhienderoord kom je lekker zwemmen, sporten, bewegen, maar vooral plezier hebben!

Rhienderoord in Brummen is meer dan een zwembad en sportzaal. Bij ons kom je zwemmen, maar ook ontspannen, bewegen, genieten en plezier maken!

Zeven dagen per week kun je in onze accommodatie terecht voor banen zwemmen, recreatief zwemmen, maar wij bieden ook aquasporten, zwemlessen, wellness en diverse activiteiten en evenementen voor jong en oud!

Daarnaast zijn er sportverenigingen die ons zwembad, sportzaal of beachcourt huren.

Horeca

Centraal in onze accommodatie ligt onze horeca met gezellige bar, vergaderruimte, (gedeeltelijk overdekt) terras en speeltuin. Hier kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met eigengemaakte cake, verse jus d’ orange of een heerlijk koud (seizoens)biertje van de tap. Lees meer… 

Activiteiten

Het hele jaar door organiseren wij diverse activiteiten voor jong & oud! Kinderfeestjes, disco- en spookzwemmen, piraten-, survival- en bootcampdagen. Maar ook persluchtduiken, snorkelen, auto te water en seniorendag ontbreken niet op onze activiteitenagenda. Lees meer…

Bewegen is gezond!

Rhienderoord beschikt over een buurtsportcoach en JOGG (Jongen Op Gezond Gewicht) regisseur. Zij stimuleren sport, bewegen en gezondheid in onze gemeente. Daarbij werken zij samen met Gemeente Brummen, (sport)verenigingen, zorg en welzijn, scholen, bedrijven en diverse andere instanties. Stichting Rhienderoord juicht dit initiatief toe en ondersteunen dit ook graag.

De buurtsportcoach en JOGG regisseur zijn er voor iedereen. Je kunt bij hen terecht voor advies en ondersteuning. Zij helpen je graag om (weer) in beweging te komen. Heb je vragen hierover? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen