creoss

After training

Het sport en trainingsseizoen loopt voor veel verenigingen ten einde en de trainingen zullen op een ander niveau worden aangeboden. Wij als team van Rhienderoord willen teams uitnodigen om deel te nemen aan een after training. After trainingen worden gegeven op woensdag en vrijdagavond.

Tijdens de after training wordt er gezamenlijk gewerkt aan conditie, kracht en lenigheid. Binnen Rhienderoord hebben we tal van groepslessen zoals aquaboarden, aquajoggen en aquabootcamp. Uit ervaringen van de afgelopen jaren is gebleken als een team op een andere discipline van (zwem) sport komt trainen dat dit positief bijdraagt aan de teamspirit en er kan gewerkt worden aan een specifieke spiergroep.

Een voorbeeld is aquaboarden, een complete work-out waarbij core stabiliteit essentieel is om op een aquaboard te blijven staan. Squaten en lunges zijn van die geweldige oefeningen om te werken aan algehele fitheid. Kortom de after training is intensief en top!

Stuur gerust een mail naar aquasporten@stichtingsportkompas met een verzoek en wij zorgen voor maatwerk, speciaal voor jullie team of selectie voor een passende prijs.

Op vrijdag 25 mei is er powerbootcamp van 19:00 – 21:00 uur, een evenement voor elke sporter die houdt van een uitdaging. Meer informatie op de website www.rhienderoord.nl