creoss

Verhuur

Het afhuren van onze horeca-ruimte en/of zwembad behoort bij Rhienderoord tot de mogelijkheden!

Naast het vieren van kinderfeestjes (in de sportzaal of in het zwembad) is het ook mogelijk om bijvoorbeeld familiefeestjes of verenigingsfeestjes bij ons te houden. Wij kunnen dit ook compleet voor u verzorgen!

Om u een paar voorbeelden te noemen: Een spetterend feest in het zwembad met aansluitend een buffet in de kantine, lekker uitleven in de sportzaal in de vorm van een toernooi en een gezellige BBQ op ons half overdekte terras. Er zijn vele mogelijkheden voor grote en kleine groepen incl. catering als bijvoorbeeld; stamppottenbuffet, chineesbuffet, warm/koud buffet of BBQ buffet.

Maar ook gewoon na een gezellige fietstocht afsluiten op het terras behoort tot de mogelijkheden. Verder kunt u met uw vereniging een evenement te organiseren. Uw geliefde sport uit oefenen?!

Niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven of verenigingen. Kom gerust langs voor een informatief gesprek!

Vergaderen

Wij beschikken over een vergaderruimte tot maximaal 30 personen inclusief beamer, wifi en flip over. Als er tijdens onze openingstijden van de vergaderruimte gebruik wordt gemaakt, betaalt u geen huur. U betaalt alleen de kosten voor de consumpties die genuttigd worden.

Tijdens de vergadering staan er heerlijke kannen water klaar. Het is mogelijk dat er tijdens de vergadering koffie/thee en/of fris wordt geserveerd. Uiteraard bespreken we dit voorafgaand de vergadering, zodat er ongestoord vergaderd kan worden. Dit kan uitgebreid worden met eventueel lekkere snacks of onze luxe belegde broodjes. Na de vergadering kan er nog gezellig een drankje genuttigd worden.

Wilt u van deze ruimte gebruik maken of meer informatie over prijzen, mail dan naar verhuur@rhienderoord.nl.