creoss

AquaSlim

Aquaslim “Deskundige en effectieve afslankcursus in Rhienderoord Zwem & Sport Plezier!”

Startdatum: medio februari 2019

*onbeperkt zwemmen en deelname aquasporten
*persoonlijke begeleiding van dietist Anneke van Wijk
*3 themabijeenkomsten op een donderdagavond 18:30 – 19:30 uur

12 weken voor € 150,00 (12 weken onbeperkt sporten)

Tijdens de cursus Aquaslim wordt voedingsadvies gecombineerd met bewegen in het water.
De diëtist Anneke van Wijk zal op basis van maatwerk een persoonlijk voedingsadvies/ lifestyle programma aanbieden. Dit zal bij Anneke in haar praktijk zijn. Tijdens de cursus zullen er een aantal thema bijeenkomsten zijn waarbij er aandacht is voor actuele en interessante thema’s.

De aquasportdocent begeleidt de cursisten. Persoonlijke aandacht en begeleiding vinden wij erg belangrijk zodat het maximale resultaat kan worden bereikt! Maar het is ook gezellig!

Het is mogelijk om in dit 12-weekse programma 5-15 kilo af te slanken. Stopt het na 12 weken? nee, op maat zal er gekeken worden naar de individuele wensen van deelnemers met aquaslim pro+

Bewegen in het water

Het leuke van het bewegen in het water is dat dit juist uitermate geschikt is voor mensen met overgewicht. Bij Rhienderoord Zwem & Sport Plezier kunt u tijdens de aquasportlessen deelnemen aan aquajoggen, aquabootcamp, aquagym, aquafietsen of zelfstandig banenzwemmen. Aquajoggen is een imitatie van het lopen in diep water. Door het dragen van een wetbelt is het mogelijk om spierversterkende en conditionele oefeningen voor het gehele lichaam uit te voeren zonder dat er contact wordt gemaakt met de bodem. Door de weerstand van het water en het gebruik van materialen kunnen oefeningen worden verzwaard en gevarieerd.

Tijdens de cursus is ons advies natuurlijk om meerdere keren per week te aquasporten voor een maximaal resultaat! Dit alles onder begeleiding van een enthousiaste aquasportdocent. Kortom een ideale gelegenheid om uw conditie te verbeteren en uw lichaamsgewicht te reduceren!

Zorgverzekeraars 2019

Het kosten voor de diëtist vallen onder de zorgverzekering, dit is mede afhankelijk welke zorgverzekering iemand heeft. Indien er gebruik gemaakt wordt van de volledige dieetbehandeling zal er ook een aanspraak gemaakt worden op het eigen risico van € 180,00. Dit zijn gemiddeld 5 consulten per jaar.

Aanmelden kunt u door een mail te sturen naar aquasport@stichtingsportkompas.nl onder vermelding van Aquaslim.