creoss

Aquaslim

Aquaslim “Deskundige en effectieve afslankcursus in Rhienderoord Zwem & Sport Plezier!”

Startdatum: donderdag 27 september

Cursus avond: van: 18:30 tot: 19:30 uur aansluitend aquajoggen van: 19:30 tot: 20:15 uur

Prijs: 12 weken voor € 150,00 (12 weken onbeperkt sporten en 1 gratis consumptie per cursusavond)

 

Tijdens de cursus Aquaslim wordt voedingsadvies gecombineerd met bewegen in het water. De diëtist geeft het uur voor of na de sportieve activiteit voedingsadvies aan de hand van leuke en interessante thema’s en onderwerpen. De cursus is tevens ook maatwerk, mocht u de donderdagavond niet uitkomen dan is een individuele begeleiding bespreekbaar. Doel is afvallen en plezier in bewegen!

De aquasportdocent begeleidt de cursisten. Persoonlijke aandacht en begeleiding vinden wij erg belangrijk zodat het maximale resultaat kan worden bereikt! Maar het is ook gezellig!

De diëtist Jeannette Uit de Weerd staat met raad en daad klaar om de cursisten te begeleiden en al hun vragen te beantwoorden. En om de motivatie erin te houden! Het is mogelijk om in dit 12-weekse programma 5-15 kilo af te slanken. Stopt het na 12 weken? nee, op maat zal er gekeken worden naar de individuele wensen van deelnemers met aquaslim pro+

 

Bewegen in het water

Het leuke van het bewegen in het water is dat dit juist uitermate geschikt is voor mensen met overgewicht. Bij Rhienderoord Zwem & Sport Plezier kunt u tijdens de aquasportlessen deelnemen aan aquajoggen, aquabootcamp, aquagym, aquafietsen of zelfstandig banenzwemmen. Op de donderdagavond is er aquajoggen. Aquajoggen is een imitatie van het lopen in diep water. Door het dragen van een wetbelt is het mogelijk om spierversterkende en conditionele oefeningen voor het gehele lichaam uit te voeren zonder dat er contact wordt gemaakt met de bodem. Door de weerstand van het water en het gebruik van materialen kunnen oefeningen worden verzwaard en gevarieerd.

Tijdens de cursus is ons advies natuurlijk om meerdere keren per week te aquasporten voor een maximaal resultaat! Dit alles onder begeleiding van een enthousiaste aquasportdocent. Kortom een ideale gelegenheid om uw conditie te verbeteren en uw lichaamsgewicht te reduceren!

Zorgverzekeraars 2018

Iedere verzekerde heeft recht op  maximaal 3 uur dieetadvisering vanuit de basisverzekering per jaar. Om hier gebruik van te kunnen maken, heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig (kunt u telefonisch aanvragen). Deze verwijsbrief geeft u de eerste cursusdag aan onze diëtist.  De diëtist verzorgt de declaratie rechtstreeks met uw zorgverzekeraar. Wij attenderen u op het eigen risico voor 2018.

Aanmelden kunt u door een mail te sturen naar aquasport@stichtingsportkompas.nl onder vermelding van Aquaslim.