creoss

Activiteiten

Bij Rhienderoord is altijd van alles te doen!

Omdat het team van Rhienderoord bewegen en plezier hoog in het vaandel heeft staan organiseren wij het hele jaar activiteiten voor jong en oud. In ons menu, links, staan een aantal terugkerende activiteiten die binnen onze accommodatie georganiseerd worden. Mocht u nog ideeën hebben of bent u op zoek naar een locatie voor uw activiteit of evenement neem dan contact op met activiteit@stichtingsportkompas.nl of met verhuur@stichtingsportkompas.nl

Rhienderoord voor kids

Kids zijn een belangrijke doelgroep voor Rhienderoord. Daarom organiseren wij heel regelmatig leuke evenementen voor kids, kun je op vrijdagmiddag na school lekker vrij zwemmen bij ons en je kunt natuurlijk je kinderfeestje bij ons vieren!

We vinden het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te spelen en te bewegen. Daarom organiseren we verschillende activiteiten tijdens en na schooltijd. Het schoolzwemmen proberen we weer meer op de kaart te zetten maar ook éénmalige zwemacties voor groepen zijn bij ons geen uitzondering. Ook proberen we met de laatste trends mee te gaan om steeds weer iets nieuws te kunnen aanbieden.

Onze accommodatie bied ons de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te organiseren en in de zwemzaal of in de sportzaal. Hier door ontstaan afwisselende activiteiten zoals piratendagen en survivaldagen.

Samen met de buurtsportcoach proberen we op deze manier een zo groot mogelijk beweegaanbod te creëren voor de jeugd in de gemeente Brummen.

Rhienderoord voor senioren

Ook ouderen zijn een belangrijke groep klanten voor ons. Zwemmen is bij uitstek een zeer geschikte vorm van beweging als je wat ouder wordt, maar toch fit wilt blijven. In het water heb je weinig weerstand, dus het is niet belastend voor spieren, pezen en gewrichten. Diverse vormen van aquasport zijn zeer geschikt, maar ook banen zwemmen is een goede activiteit.

De cijfers tonen aan dat de gemeente Brummen vergrijst. Graag willen wij als Rhienderoord samen met de buurtsportcoaches er voor zorgen dat onze inwoners zo vitaal mogelijk blijven. Het is belangrijk om zo lang mogelijk in beweging te blijven en ook jezelf af en toe eens uit te dagen. De dagelijkse activiteiten zijn natuurlijk prima maar daarnaast is het belangrijk dat mensen ook twee keer per week net even iets meer doen. (Intensief ) Met ons aquasport aanbod bieden wij hier volop de mogelijkheid voor.

Daarnaast staat gezelligheid centraal. Het onder de mensen zijn is belangrijk en niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door het organiseren van senioren dagen proberen we ook hierin bij te dragen.

Voor Rhienderoord is het belangrijk dat mensen zich “thuis” voelen!